logo

Over • Addit Signmakers

Addit Signmakers • Carwrapping & Signing

In 2010 heeft Addit Signmakers • Carwrapping & Signing besloten om zich te richten op het aanbieden van professionele freelance diensten. Een fusie van vakmanschap, professionaliteit en jarenlange ervaring. Dankzij de toewijding aan ons werk, blijvende inspanning om onszelf te verbeteren, het verkennen van nieuwe grenzen en het nemen van uitdagingen, zijn we nu in staat om door onze professionele houding de hoogst haalbare kwaliteit te leveren.

Wij zijn een bedrijf dat maximale zorg draagt voor uw project. Addit Signmakers gevestigd in Eindhoven is gespecialiseerd in reclame beletteringen, raambelettering, fleetmarking, carwrapping, wallwrap en autobeletteringen. Het in praktijk brengen van door reclame- en ontwerpbureaus uitgestippelde projecten is waar wij ons visitekaartje achterlaten.

Zonder te beseffen zijn we dagelijks omgeven door bewegende, stilstaande en lichtgevende voorwerpen die zijn voorzien van bestickering met een huisstijl. (corporate identity) Of het nu gaat om auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, gebouwen, winkels, boten, treinen, vliegtuigen, ramen en muren. Met reclame belettering kunt u uw huisstijl professioneel naar buiten door voeren op uw wagenpark, want dat is ten slotte wel een visitekaartje voor uw bedrijf.

Op onze site vindt u een selectie van projecten waar wij met genoegen de afgelopen jaren aan hebben mogen werken.

Wij zijn altijd blij om potentiële mogelijkheden te bespreken en staan open voor samenwerkingen aan projecten.

Addit Signmakers Eindhoven Volkswagen Caddy Avery SWF Pearlescent light green auto wrappen