Autobelettering

Autobelettering

Addit Signmakers beschikt over het vakmanschap om uw huisstijl professioneel te realiseren op uw wagenpark. Autobelettering is vandaag de dag het meest doeltreffende manier voor het uiten van uw huisstijl met meer dan 100.000 contactmomenten per maand. Dat is dus meer dan een miljoen keer per jaar.

Een belettering kan variëren van een striping, nummers, logo's, opvallende full color of gewoon teksten. Addit Signmakers brengt uw huisstijl (corporate identity) altijd en overal helder en solide in beeld, door middel van autobelettering.

De in verhouding lage investering voor een autobelettering levert veel meer aandacht dan die in een tijdelijke advertentie op reclame borden of dat in een reclame folder.
Herkenbaarheid van uw bedrijf wordt door middel van uw huisstijl op uw wagenpark professioneler en wekt vertrouwen bij de klant.

Het is wel van groot belang om doeltreffend om te gaan met een belettering. Uw missie of boodschap moet opvallend en onderscheidend zijn. Het moet duidelijk zijn waar u voor staat en wat uw bedrijf doet. Het houdt voor uw bedrijf natuurlijk niet op bij autobelettering, uw huisstijl kan onder andere worden doorgevoerd op winkels, gevels, reclameborden en lichtreclame.