CARWRAP KLEUREN

Carwrap kleuren

Uit welke kleuren kunt u allemaal kiezen voor uw carwrap? Afhankelijk van de kleur die u wilt, bied Addit Signmakers verschillende soorten merken folie aan van toonaangevende merken. Elk met zijn specifieke eigenschappen om per project het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Afhankelijk van de uitstraling die u wilt voor uw voertuig kunt u kiezen uit verschillende soorten folie. U heeft de keuze uit matte, zijde glans, hoogglans, carbon, chrome of textuur folies. De mogelijkheid om voor een matte metallic of satijn metallic te gaan is vandaag de dag groter dan ooit. Kiest u voor een zijdeglans metallic dan heeft u altijd een super chique uitstraling voor uw voertuig. Wilt u toch gaan voor een sportievere look, kies dan 3D carbon folie. Met deze folie kunt u details zoals spoilers, spiegels of logos extra laten opvallen.

Door alle a-kwaliteit merken te combineren kunnen wij een honderd plus kleuren en combinaties leveren.

Avery Dennison SWF Kleuren

3M-2080 Series Kleuren

NIEUW Voortbouwend op het succes van de 3M™ 1080 en 1380 Car Wrap folies presenteert 3M met trots een innovatieve folie: de 3M™ 2080 carwrap folie. Geproduceerd met een PFL-laag (Protective Film Layer) over het oppervlak van de folie. De PFL kan na het wrappen eenvoudig en snel verwijderd worden waardoor de 2080 carwrap folie zich uitstekend laat aanbrengen en het oppervlak onregelmatigheden vertoont, zoals waasvorming of krassen.

Bruxsafol PWF Standard Line Kleuren

 

Avery Dennison

3M 2080 Series

Bruxsafol PWF

Avery SWF - Satin Metallic Black Rock Grey

3M 2080-M261 Matte Charcoal

PWF - Standard Line Urban Drab