Carwrapping Eindhoven

Carwrap Eindhoven

Carwrap mogelijkheden

Standaard carwrapping

Voor een standaard auto wrap wordt alleen de zichtzijde oftewel de buitenkant voorzien van een carwrap. De folie valt tot een maximum van 3 tot 5 mm over de rand van ieder paneel, dit doordat wij iedere paneel van de auto afzonderlijk plakken. Bij het openen van de deuren ziet u de originele kleur van het voertuig. Het auto wrappen van de deurgrepen en spiegels is uiteraard inbegrepen.

Bekijk onze carwrap projecten

Luxe carwrapping

Bij een luxe carwrap houdt in dat niet alleen de zichtzijde/buitenkant wordt voorzien van een carwrap maar ook de binnenstijlen van de auto.
Dit is een aanvulling op de standaard carwrap. Wie in het carwrappen van zijn voertuig groot belang hecht aan perfectie, mag geen moeilijkheden ondervinden bij het openen van de deuren naar hun oorspronkelijke kleur. Vooral het wrappen van “felle” kleuren zoals rood/wit op zwart leidt tot een zeer opvallende kleur verschil.

Voordelen van een carwrap

  • Carwrapping biedt een vorm van weerstand tegen steenslag, krassen en verweren van de originele lak.
  • Het aanbrengen van een carwrap is voordeliger en sneller dan professioneel spuitwerk.
  • Groot assortiment van kleuren in glans, metallic, mat, mat metallic, zijdeglans, structuren en finishes in tegenstelling tot fabrieks kleuren.
  • De carwrap foliel laat zich makkelijk demonteren en uw voertuig is binnen een dag weer terug in originele staat.

Met een door Addit Signmakers aangebrachte carwrap heeft u in tegenstelling tot de originele lak minder onderhoud aan uw auto. Wel is het van groot belang om het carwrap goed te onderhouden, zo heeft u er jaren lang plezier van. Was uw voertuig de eerste dagen na de montage van de carwrap niet in een wasstraat. De folie heeft 48 uur nodig om tot zijn optimale hechting te komen. Hoge druk of carwash kunnen de folie beschadigen. De folie kan behandeld worden met een speciaal ontwikkeld poetsmiddel van Avery of 3M Meguiars voor de carwrap.

Was uw voertuig minimaal één keer per maand, bij voorkeur met de hand. Gebruik hier voor reinigingsmiddelen die:

Geen alcohol of vrij zijn van sterke oplosmiddelen.
Lage zuurgraad (een pH waarde tussen de 3 en 11).
Geen schurende werking hebben.

Bekijk Onderhoud

De prijzen voor het auto wrappen zijn grotendeels afhankelijk van wat voor een soort auto u heeft, welk merk folie en het aantal meters dat nodig is om uw wagen te carwrappen. U kunt er voor kiezen om uw dak, spiegels, deurgrepen, spoiler, sportpakket wel of niet mee te nemen in een carwrap. Het komt er op neer dat bijna iedere auto een in een verschillende prijsklasse valt. De prijzen voor een het carwrappen van een auto varieërt tussen de € 1000,00 en de €6000,00 excl. BTW. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en passende offerte.

Carwrap technieken & toepassingen

Een carwrap kan op elk voertuig toegepast worden. Een gewrapte auto, bestelbus of trailer is de perfecte blikvanger voor uw bedrijf. Of het nu gaat om wagenparken of slechts om enkele voertuigen, wij bieden de beste oplossing voor uw fleetmarketing.

Autos                       Aanhangwagens
Bestelbussen          Boten
Vliegtuigen              Motors
Scooters                  Trailers
Treinen                    Vrachtwagens

Folie kleuren en merken

Afhankelijk van de montage, zijn er verschillende soorten vinyl van toonaangevende merken, elk met zijn specifieke eigenschappen om per project het beste resultaat te krijgen.

Of het nu gaat om een auto inpakken of enkel belettering, wij hebben van ieder merk een kleurenwaaier beschikbaar.

Avery Supreme Wrapping Film
3M-1080 Series / 3M-2080 Series
Bruxsafol Premium Wrapping Film
MacTac

Waarom carwrapping in Eindhoven door Addit Signmakers

Addit Signmakers bied niet alleen standaard carwrapping voor uw auto, wij staan voor creativiteit en hoge kwaliteit afwerking van uw carwrap. Laat ons u overtuigen van onze service en kwaliteit.

Door het gebruik van een professionele monteur wordt de carwrap bij ons nog beter en verder afgewerkt voor het allerbeste resultaat. Zo worden deurgrepen, deuren, spiegels, antenne, bumpers en nog meer kleine onderdelen professioneel gedemonteerd en weer gemonteerd in overleg met de klant.