Ontchromen

Raamlijsten Ontchromen

De trent van vandaag, raamlijsten ontchromen. Vandaag de dag kun je er niet meer omheen, veel autos zijn tegenwoordig voorzien van hoogglans zwarte opties.
Bij automerken zoals Audi, BMW en Mercedes heb je de mogelijkheid om de optie black optic, shadowline of night pakket fabrieks-af te bestellen met hoogglans zwarte sierlijsten. Bij Tesla is het niet mogelijk deze optie te kiezen daardoor voorzien wij momenteel erg veel Tesla's van een chrome delete. Vaak kiezen de bestuurders van een Tesla voor raamlijsten ontchromen in hoogglans zwart of mat zwart. Ook kan het zijn dat je een auto uit voorraad moet kiezen. Dan kan je er altijd voor kiezen om deze te laten ontchromen door middel van folie.

Ontchromen door middel van carwrap folie is een manier om je chrome delen zwart of ieder andere gewenste kleur te maken.

Het is uiteraard mogelijk om ieder gewenste kleur te kiezen voor de chrome delen maar het meest gebruikt is toch wel hoogglans zwart. Deze kleur geeft een stoere uitstraling. Ook een veel voorkomende kleur is satijn zwart of hoogglans zwart. Raamlijsten ontchromen is vaak erg mooi in combinatie met het tinten van je autoramen. Hierdoor onstaat er een groot zwart glanzend oppervlakte rondom de autoramen.

 

Details Ontchromen

Het is ook mogelijk om al het chroom van uw auto te ontchromen. Zo is het ook mogelijk om de grill, handgrepen, logo's, dakrails en dakdragers mee te nemen in het project.
Ook wel chrome delete genoemd is weer een extra stap om je voertuig een andere uitstraling te geven. Ook is het mogelijk om een keuze te maken tussen, glans, mat of satijn. De delen kunnen prima door de wasstraat.

Het ontchromen van de auto geeft je auto gelijk een sportievere en een chiquere look. De afwerking ziet eruit als de fabrieks-af. Het duurt vaak een dag om uw voertuig te ontchromen afhakelijk van uw wensen.

Zit u tegen het einde van uw lease contract aan of wilt u uw voertuig weer verkopen dan is het mogelijk uw voertuig weer in orignele staat terug te brengen. Door gebruik van kwaliteits folie van Avery en 3M is uw auto binnen een dag weer origineel.

Tesla Ontchromen Eindhoven
Ontchromen Tesla Eindhoven