Onderhoud

Cawrap Onderhoud & Tips

Carwrap onderhoud is wel degelijk nodig om jarenlang plezier te hebben van uw product. Door middel van speciaal ontwikkelde cleaners is de onderhoud van uw carwrap goed bij te houden. Als resultaat hiervan heeft een hogere restwaarde na de demontage van de carwrap. Bij een carwrap is het onderhoud wel van groot belang om het vinyl goed te onderhouden, zo heeft u er jaren lang plezier van. Was uw voertuig de eerste dagen na de montage van de carwrap niet in een wasstraat. Het vinyl heeft 48 uur nodig om tot zijn optimale hechting te komen. Hoge druk of carwash kunnen het vinyl beschadigen. Het vinyl kan behandeld worden met een speciaal ontwikkeld poetsmiddel of wax voor de carwrap.

Was uw voertuig minimaal één keer per maand, bij voorkeur met de hand.

Gebruik hier voor reinigingsmiddelen die:
Geen alcohol of vrij zijn van sterke oplosmiddelen.
Lage zuurgraad (een pH waarde tussen de 3 en 11).
Geen schurende werking hebben.

Onderhoud - Avery Dennison Care Producten

De Avery Dennison Supreme Wrapping Film care producten houden uw carwrap schoon. De carwrap die voorzien is van een Avery Dennison SWF verdient het allerbeste in nazorg. Want als het er geweldig uitziet, moet het ook geweldig blijven.

Het assortiment Avery Dennison Supreme Wrap ™ Care bevat een reiniger, krachtreiniger en afdichtmiddel of wel een sealer. Dit zijn professionele producten die eenvoudig voor iedereen zijn te gebruiken.

Avery SWF Cleaner Onderhoud

CLEANER

De Cleaner is een algemeen reinigingsproduct voor normaal gebruik en elimineert stof, licht vuil, vingerafdrukken en andere tekens op de carwrap.

Avery SWF Power Wrap Cleaner

POWER CLEANER

Met de Power Cleaner worden moeilijke vlekken zoals vogel uitwerpselen, straatvuil, boomsap en nog veel meer. Door de krachtige werken van de Power Cleaner.

Avery SWF Car Wrap Sealant

SEALANT

Als finishing touch biedt de Sealant een beschermende laag voor op de carwrap, waardoor het gemakkelijker schoon te maken is.

Onderhoud - 3M Meguiar's Carwrap Care Kit

Met deze schoonmaak set van Meguiar's krijgt jouw carwrap de verzorging die het verdient. Een spray Wash&Wax om de auto mee te poetsen en tegelijk van een beschermlaag te voorzien. Bestaande uit een handige Wash&Wax-flacon voor onderweg. Een fles lakbeschermer en een pad om deze gelijkmatig te verdelen over de lak. Deze set is ideaal voor auto's die voorzien zijn van een carwrap met 3M folie.

3M Barwrap Onderhoud
3M carwrap onderhoud
3M Carwrap Onderhoud
3M Carwrap Onderhoud

3M Ultimate Wash & Wax

Deze shampoo zorgt ervoor dat er tijdens een wasbeurt vuil verwijderd wordt én er daadwerkelijk een lichte waxlaag achter blijft.

 

3M Paint Protect

Bescherm de carwrap langdurig met Paint Protect. Na een behandeling met dit product zal vuil zich minder snel hechten aan de wrapfilm.

3M Foam Applicator Pad

Ultra zachte pad met een dichte vezelstructuur voor het aanbrengen van Paint Protect. De Foam Applicator pad is machine wasbaar.

3M Wash & Wax Anywhere

Onderhoud de carwrap met Ultimate Wash & Wax Anywhere, wassen en waxen in 1 stap, zonder dat er water nodig is.