Raambelettering

Raambelettering

Raambelettering

Raambelettering is een perfect manier om uw huisstijl te communiceren. Addit Signmakers monteert raambelettering op verschillende manieren. Door middel van een geprinte full color of gesneden vinyl kunt u uw huisstijl via een boodschap op winkelramen of kantoorramen worden aangebracht. Dit kan zowel binnen als buiten. Zo kan het zorgen voor een hoge attentiewaarde of kan het een sfeermaker zijn in uw kantoor of winkel.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw ramen te voorzien van belettering door middel van glasfolie. Verschillende soorten folie zijn speciaal ontwikkeld voor ramen passend bij het juiste soort glas. Denk hierbij aan privacy, UV werend, zonwerend, decoratief, veiligheid, antigraffiti of inbraakvertragend.

Privacy folies

Ook wel Frostfolie, Glassetch of Melkglas genoemd. Etched Glass of Frostfolie is een matte, semitransparante, grijze raamfolie met een zeer fijn kristaleffect. Het fijn kristaleffect zorgt voor een mooi geëtcht glas en heeft hoge lichtdoorlaatbaarheid. Deze dunne matte raamfolie voorkomt inkijk maar laat wel daglicht door zodat ruimtes niet extra verlicht hoeven te worden.

Wilt u toch echt naar buiten kijken zonder dat er naar binnengekeken kan worden dan moet u gebruik maken van spiegelende glasfolie.
Spiegelende folie is een uitkomst wanneer men aan één kant het zicht naar binnen wil blokkeren met een spiegeleffect terwijl de andere zijde een donkere tint heeft en waar u dus gemakkelijk door het glas naar buiten kan kijken.

Veiligheids en inbraakvertragende folies

Tussen veiligheid en inbraakvertragende folies zit een groot verschil. Zo zorgt inbraakvertragende folie ervoor dat inbrekers niet snel en makkelijk via het glas kunnen binnendringen terwijl veiligheidsfolie er voor zorgt dat er geen lichamelijk letsel ontstaat door glasscherven.

Laat u door Addit Signmakers prikkelen en adviseren over alle mogelijkheden.